Här fanns tidigare en insamling där löpare joggade till förmån för Stockholms stadsmission. Tillsammans samlade de in 13 800 kr vilket var mer än det föreslagna målet på 10 000 kr.

Jogga för välgörenhet

Att jogga är ett bra sätt att få motion och ta hand om sin hälsa, men det kan även vara ett bra sätt att bidra till samhället. En välgörenhetskampanj i kombination med jogging är ett sätt att sporra deltagande samtidigt som man faktiskt kan göra skillnad. I det här fallet samlades flera tusen in som kommer att hjälpa stadsmissionen med deras arbete för hemlösa och missbrukare i Stockholm.

Självklart kan man alltid donera pengar till välgörenhet, men att göra det medan man tränar ger en extra motivation och känsla av tillfredsställelse. Det är därför ett bra sätt att göra både sig själv och andra glada.

Stockholms stadsmission

Stockholms stadsmission jobbar för att ge människor utsatta i samhället en chans att få hjälp och stöd. Deras arbete riktar sig främst mot hemlösa, missbrukare och personer som lever på gatan. Detta är viktigt arbete för att hjälpa människor att komma ur svåra situationer och ge dem en chans till en bättre framtid.

I sitt arbete att hjälpa hemlösa har de bland annat en aktivitetshus där man kan träna, vara kreativ och få hjälp med att söka jobb. De erbjuder även middagar, sovplatser och personligt stöd för att ge utsatta människor en chans till ett bättre liv.

Lämna ett svar