Insamlare

Patricia Afram

Hjälporganisation

Plan

Min story

Jag har bestämt mig för att hjälpa till att göra världen lite bättre! I samband med mitt arbete vill jag samla in till att börja med 20.000 kr till behövande barn. Varken jag eller ni kan rädda världen eller hjälpa exakt alla behövande på fri hand men om vi åtminstone försöker och gör vårt bästa var och en så kan vi förändra mycket. Vi kan åtminstone rädda några liv. Min välgörenhet strävar mot att hjälpa fattiga barn i Afrika och därmed kommer en del av min insamling gå till Barncancerfonden. Hjälp mig och donera en slant till min insamling!

Mitt arbete börjar sakta nu med att skänka pengarna till de projekt som sker inom;
*Barnfonden
*Barncancerfonden
och när jag månadsvis börjat få in en del i min insamling så kommer jag ta på mig större projekt på egen hand och en grupp människor som vill hjälpa till och förverkliga fattiga barns drömmar. Ett av mina mål är att hjälpa de drabbade barnen som befinner sig ute i det kriminella Rio de Janeiro, Brasilien och hjälpa fattiga familjer i både Afrika och Latinamerika.

Vill du stödja mitt, Barnfonden och Barncancerfondens arbete med gåvor som förändrar världen så tas dina donationer emot hjärtligt via min bank, då frågar du mig angående kontonummer eller så gör du det via denna sidan. Kontakt: [email protected]
Märk gärna era gåvor med era namn så vi kan tacka er för ert stöd!

Vi kommer göra detta insamlings projektet på olika sätt månadsvis. Men vi kommer alltid att sälja kläder,skor och accesoarer för denna välgörenhet. Vi har en nätbutik via Facebook som heter P.A Fashion's Secret. Där kan man unna sig lite lyx genom att köpa sig något fint och veta av att alla pengarna går till något bra. Ni kan också besöka bloggen http://aaliyah.blogg.se/ och läsa delvis om hur min vardag ser ut och följa mitt arbete.

Dina pengar kan förändra barns liv!

Kommentarer

Topplista supportrar

Mina supportrar

Anonym 9 dec 01:55 -