Vår mission

Tillsammans gör världen lite bättre

Alla vill hjälpa till! Alla vill känna att man bidrar till samhället. Som människa har man ett behov av att känna sig delaktig i någonting större. Det är naturligt - ett mänskligt behov. Men däri ligger inte utmaningen.

Vi skyndar, stressar och jagar. I allt vi gör idag har vi ett högt tempo. Kraven hopar sig. Inte minst de förväntningar vi har på oss själva. Efter jobb, familj och vänner är det är svårt att få tid över för att engageras sig för andra människor, välgörenhet eller föreningsliv.

Lösningen ligger i att göra det enklare och roligare att göra skillnad. Enklare att engagera sig i de frågor som man brinner för. Roligare att göra välgörenhet och föreningsliv till en del av sin vardag – när man tävlar, tränar, umgås och lever.

Och hur kan vi bidra? Jo, vi kan internet. Vi vet hur man gör det enkelt och roligt att engagera sig och interagera med sina vänner via webben. Vi bidrar helt enkelt med det vi kan bäst – smarta och roliga tjänster på webben som gör att du kan utmana dig själv och dina vänner och samtidigt samla in gåvor till din organisation. Allt för att göra världen lite bättre.

Vi är en startup som brinner för att hjälpa människor och välgörenhetsorganisationer och föreningar att nå sina drömmar.

Team Charity Storm

Carl-Johan, Adam, Armin och Tome.

Who we are?

Vi är Charity Storm - en startup som har två plattformar - en för välgörenhetsorganisationer och en för föreningar, skolor och projekt.

Adam Hasslert

Adam är uppväxt i Stockholms skärgård och hade som ung drömmen om att bli rockstjärna. Drömmen lades på hyllan när intresset för entreprenörskap och företagande väcktes till liv under studieåren i Lund. Adam har tidigare jobbat med affärsutveckling, produktledning, marknadsförings- och PR-frågor.

Carl-Johan Tessmar

Calle och Adam är gamla vänner från studietiden i Lund. Calle har även hunnit med att studera i München och jobba några år i Dublin. Efter utlandsäventyren är nu Calle åter i Stockholm och har stadgat sig. Skidåkning och tekniska prylar är två av många intressen som ligger Calle varmt om hjärtat. Arbetsmässigt har Calle en gedigen erfarenhet av webbstrategi, internetmarknadsföring och strategiska partnerskap.

Tome Cvitan

Tome gillar att resa och har hunnit med att se en hel del av världen de senaste åren. När han hittar ett nytt ämne som intresserar honom så gräver Tome ner sig i bloggar och böcker till dess att han erövrat området; några exempel är ljudanläggningar och cyklar. Tome har jobbat med utveckling och teknisk projektledning i över 10 år och har erfarenhet av att driva startups.

Armin Osmancevic

Armin är äldst i gänget och har en magisterexamen i Grafisk Design och Illustration från Konstfack. Han har jobbat med globala reklamkampanjer för bland annat Adidas, Mercedes och HM. Armin har såklart ett stort intresse för design men även för inredning och skräddat sydeuropeiskt mode. Om han inte varit bosnier så skulle han med största sannolikhet varit göteborgare – detta grundat på hans förkärlek för ordvitsar.

Truls Stattin

Truls är det senaste tillskottet till gänget. Han är snart färdig med sina universitetsstudier men har redan hunnit skaffa sig en hel del erfarenheter från finans- och konsultbranschen. I unga år var det elithandboll som Truls brann för vilket idag är en mycket bra erfarenhet i hans nya roll som VD för ett bolag som jobbar med att hjälpa föreningar.

Amanda Brown

Med 12 års erfarenhet av Event Fundraising för stora välgörenhetsorganisationer i England, landet som var först med online fundraising, och med hennes outtömliga positiva energi är Amanda en ovärderlig resurs för teamet. Amanda har bott i Sverige i två år och har precis lärt sig konsten att åka längdskidor.