Cookies

Enligt lag (2003:389) om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats informeras om vad så kallade cookies används till och ge sitt samtycke till detta, vilket du vid godkännande av våra allmänna villkor gör.

En cookie är en textfil som lagras på användarens dator, för att sedan hämtas upp av servern när användaren åter besöker webbplatsen.

Charity Storm använder cookies för att underlätta enskilda användares aktiviteter på Webbplatsen. Informationen används bland annat till att bestyrka inloggning och till att automatiskt fylla i formulärfält för att underlätta tillgängligheten av tjänster på webbplatsen.

Cookies används även för statistikändamål. För Charity Storms del innebär det bland annat att vi kan hålla reda på antal besökare och vilka delar av vår webbplats som är mest besökta. Denna besöksstatistik innehåller inga uppgifter om – eller kopplingar till – namn, personnummer, e-postadress eller annan personlig information. Den används endast som underlag för att förbättra vår Webbplats.

De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt. Genom att ändra inställningarna i din webbläsare (vanligtvis under Internet Options/Internet-alternativ) kan du dock välja mellan att acceptera cookies, bli informerad om när en cookie skapas, eller avvisa cookies. Om du beslutar dig för att avvisa Charity Storms cookies kan användandet av webbplatserna begränsas.