Insamlare

Hannah Lindahl Veungen

Hjälporganisation

Diabetesfonden

Min story

Insamlingsbild

Hei!
Alt dette startet sommeren 2014 da jeg selv fikk type 1 diabetes i en alder av 21 år. Siden har det vært både opp- og nedturer, å leve med denne diagnosen er en fulltidsjobb i seg selv.
Men jeg er heldig som bor og studerer i noen av verdens rikeste land, og dermed får jeg det jeg trenger. Insulin, blodsukkermålere, behandling og legehjelp. Med dette kan jeg nærmest leve et vanlig liv, og forhåpentligvis leve lenge og bra!

Det er det ikke alle som kan, og jeg er dermed veldig HELDIG og takknemlig. Dette var grunnen til at jeg søkte om å få komme med på et prosjekt som heter #KEB17 i en regi av UNG DIABETES Sverige.
Dette går ut på at en gruppe på ca. 30 unge mennesker med diabetes, skal gå til Sveriges høyeste topp, Kebnekaise på 2097 m.o.h., helgen 11-13 august 2017. Vi vil demonstrere at man kan gjøre nesten hva som helst med en diabetes diagnose, med riktig utstyr og planlegging!

I forbindelse med denne turen skal vi samle inn penger til Diabetesfonden og IDF Life for a Child Program fordi det finnes barn i U-land som ikke får den hjelpen som kreves når man får diabetes, og dermed ikke får samme rett til et liv, selv om alle liv er like mye verdt. For den brutale sannheten er at uten tilført insulin og muligheten til å kontrollerer blodsukkeret dør et barn med type 1 diabetes i løpet av kort tid, men med riktig utstyr kan man leve mer eller mindre like lenge som et "friskt" menneske.

Denne siden er altså for at jeg skal kunne samle inn til mitt bidrag. Innsamlingen varer fra mars til august 2017.

Jeg er takknemlig for hvert eneste lille bidrag, ingen sum er for liten. Her er det helheten og viljen til å hjelpe som virkelig betyr noe :-)

Hilsen Hannah

Kommentarer

Topplista supportrar

Johan Hansson 300 kr

Mina supportrar

Johan Hansson
<3
6 mar 09:44 300 kr