Insamlare

Annie Olsson

Hjälporganisation

Sverige för UNHCR

Min story

Jag vill inte se fler bilder på döda barn i media. Barn som spolats upp på stränder. Barn som åker båtar över Medelhavet och aldrig når land.

Jag vill göra skillnad för dessa barn! Och deras familjer! Kriget i Syrien pågår framför våra ögon. Och om 20 år kommer det stå om detta i historieböcker. Vi skriver historia nu. Och våra barn och barnbarn kommer en dag att fråga oss om dessa händelser... För vi levde då.. Vi var med.

Som andra världskriget och Hitler, kommer det istället vara kriget i Syrien och IS. Om jag får frågan vad jag gjorde för att stoppa kriget eller hjälpa människorna på flykt, så vill jag kunna säga att jag gjorde allt jag kunde.

Jag kan inte ligga i soffan och se på, titta på nyheterna och sucka! Å vad hemskt! Nej, jag måste göra något! Därför har jag startat en insamling som går till Sverige för UNHCR, som satsar allt på att hjälpa flyktingar över Medelhavet.

Jag vet att det finns många som tänker som jag, och vill göra något men vet inte hur. Nu kör vi! Målet är 50000 och alla bidrag räknas! Så kom igen nu! Visa lite medmänsklighet!

Inga fler döda barn i Medelhavet!

Tillsammans gör vi världen lite bättre!

Hälsningar
Annie

Uppdateringar

Kommentarer

Topplista supportrar

Annie Olsson 100 kr
Jennie Olsson 100 kr
Jonas Engström 100 kr
Gina Passanante 100 kr

Mina supportrar

Annie Olsson
Nu kör vi!
4 sep 20:50 100 kr
Jennie Olsson
Hjälper till
4 sep 17:22 100 kr
Jonas Engström 4 sep 16:54 100 kr
Gina Passanante
Bästa Annie!
4 sep 16:00 100 kr
Anonym 4 sep 15:04 100 kr