Kampanj

Alla Hjärtebarns Dag

Insamlare

Veronica Lundin

Hjälporganisation

Hjärtebarnsfonden

Min story

Den 14 juli 2010 föddes våra tvillingdöttrar Saga och Nova. Redan från början märktes att Nova hade svårt med syresättningen och var väldigt trött. Hon fick ligga i kuvös med tillsyn och sondmatas. Dagen därpå fick hon akut flygas med helikopter till Lund medan resten av familjen fick åka efter med bil. Det visade sig att hon har ett hjärtfel som heter Ebsteins anomali, som innebär en felplacering och missbildning på en klaff. Hon har också ett hål mellan förmaken och allt blod syresätts inte utan blandas med osyresatt blod. Dessutom har hon en rytmrubbning som gör att hjärtat kan börja rusa.
Just nu mår Nova ganska bra, men har börjat äta medicin mot hjärtrusning och för att hennes hjärta blir förstorat av den extra påfrestningen på höger sida. Hon går också på kontroller halvårsvis och även dygns-EKG ibland.
På sikt kommer hon behöva operationer där man gör en plastik på den hängande klaffen, tätar hålet i förmaken samt bränner det område sin ger dem extra impulsen som får hjärtat att rusa.
Man vill vänta med operation så länge som möjligt, då forskning och teknik ständigt går framåt, samt att hennes lilla hjärta växer med henne.

Vår förhoppning är att vår Nova och alla andra hjärtebarn får den vård de så väl behöver!
Hjälp oss stödja Hjärtebarnsfonden genom att stödja vår insamling!

Tillsammans gör vi världen lite bättre!

Hälsningar
Veronica

Uppdateringar

Kommentarer

Topplista supportrar

Annice E.Brewitz 500 kr
Rose-Marie Lundin 200 kr
Madeleine lundahl 200 kr

Mina supportrar

Rose-Marie Lundin
Puss o kram lilla hjärtegryn
13 jan 18:00 200 kr
Madeleine lundahl
<3
13 jan 17:44 200 kr
Annice E.Brewitz
Till Nova och alla hennes Hjärtevänner
13 jan 15:33 500 kr
SMS-gåva 13 jan 13:33 100 kr

Topplista Alla Hjärtebarns Dag