Insamlare

Mikael Hedin

Hjälporganisation

Barndiabetesfonden

Min story

I januari 2012 så insjuknade min dotter Ida hastigt. Väl på sjukhuset fick vi veta att hon fått typ 1 diabetes och om vi hade kommit in ett dygn senare så hade hon förmodligen befunnit sig i insulinkoma och ingen vet hur det hade gått då. Tack och lov så åkte vi in i tid och nu drygt tre år senare så är hennes diabetes en naturlig del av vårt och hennes liv, men inget kommer någonsin bli som innan hon fick sin diabetes, i alla fall inte om man inte hittar ett botemedel och om det skall ske så krävs det forskning och åter forskning.
Som ni alla vet så kostar även denna forskning pengar och är därför beroende av bidrag.
Av den anledningen så har jag valt att försöka dra mitt strå till stacken genom att starta en insamling till barndiabetesfonden, som går i mål dagen efter Göteborgsvarvet 2016, där jag för första gången skall ta mig i mål under tre timmar (ingen jättetid, men för mig en stor förbättring mot tidigare insatser i samma lopp), och allt för Ida och barndiabetesfonden.

Jag skulle bli oerhört glad om du också skulle vilja bidra till denna insamling så att Ida och alla andra i hennes situation i alla fall får en chans att möjligen få se att gåtan diabetes får en lösning.

Det går att bidra med engångbelopp eller månadsbetalningar. Alla kan vi göra lite för att tillsammans göra något stort.

/Mikael, stolt pappa till Ida som debuterade januari 2012.

Kommentarer

Topplista supportrar

Anders Hedin 300 kr

Mina supportrar

Anders Hedin
Älskar Dig Ida.
14 nov 14:18 300 kr
SMS-gåva 26 may 12:22 100 kr