Insamlare

Jessica Ek

Hjälporganisation

Barncancerfonden Västra

Min story

För att vi kan är ett privat och ideellt initiativ. En insamling där alla pengar oavkortat går tilll Barncancerfondens verksamhet i västra Sverige för att hjälpa de som kämpar i detta nu. En söndag i november äger evenemanget rum då det finns möjlighet för dig att på plats ta del av fina happenings och samtidigt bidra till kampen mot barncancer.

Läs om tidigare år på vår hemsida, www.forattvikan.se
Tillsammans gör vi skillnad, för att vi kan!

-------------------------------------
Ett sms är också ett initiativ!
Stöd insamlingen genom att smsa GE "följt av din gåva" JAGKAN till 72 672.
Exempel GE 100 JAGKAN.
-------------------------------------

-----------------------------------------------
Gör det med hjärta, gör det med glädje
och gör det för att du kan!
-----------------------------------------------

Många barn går sitt livs kamp alldeles för tidigt och varenda unge ska vinna! Tillsammans visar vi att ingen kämpar själv. Vi ska hjälpas åt att besegra cancern. Denna hänsynslösa sjukdom som slår till med ett knytnävslag så hårt att allt svartnar och förändrar hela livet på en kort sekund.

För att öka andelen barn som överlever behövs mer forskning, forskning som blir dyrare i takt med att den blir mer komplicerad. Men det behövs mer än forskning. Det behövs stöd i form av engagemang. Det behövs något som normaliserar, om så bara för en kort stund. Det behövs lite glädje, omsorg och en energitändare som gör att våra minsta kämpar orkar ta det sista av energidepåerna och fylla på de åt dem när de ligger på noll. Det behövs stöd för föräldrar och syskon för att dessa ska orka stötta och föra vidare den lilla styrka de ha och tillsammans fightas vidare mot knytnävslaget som ständigt ligger i luften redo att slå med full kraft rätt.


-----------------------------------------------
Hjälp oss sprida budskapet om att vi tillsammans gör skillnad med hjälp av hashtaggen #mittinitiativ på sociala medier. Var med i kampen!

1. Bestäm dig för vad du vill göra - GÖR DET!

2. Sätt in pengarna här eller genom att lämna dem till någon av oss i arbetsgruppen. Maila [email protected] om du vill veta mer.

3. Lägg ut en bild med vad ditt initiativ är och tagga med #mittinitiativ och @forattvikan och sprid budskapet vidare så visar vi att tillsammans kan vi hjälpa dem som går sitt livs kamp mot cancern i detta nu!


Uppdateringar

Kommentarer

Topplista supportrar

Jessica Ek 137820 kr
För att vi kan 2014! 137620 kr
Alexandra Ek 100 kr
Hannes Hedlund 100 kr

Mina supportrar

Alexandra Ek
För att jag kan!
10 may 15:21 100 kr
Amanda och Marie Almeus
Från leksaksförsäljning
16 mar 12:50 100 kr
För att vi kan 2014! 5 feb 12:57 137620 kr
SMS-gåva 4 feb 20:45 100 kr
Jessica Ek
För att jag kan och alltid kommer att fortsätta så länge jag orkar.
1 dec 15:40 100 kr
Hannes Hedlund
För att jag kan!
27 nov 11:36 100 kr