Kampanj

Alla Hjärtebarns Dag

Insamlare

Ima Falkinger

Hjälporganisation

Hjärtebarnsfonden

Min story

I april 2011 föddes våran prins, Emil.

Vägen vi gått sedan dess har varit guppig, bitvis krokig och samtidigt en av de vackraste och finaste vägar vi kunnat gå.

Vi fick efter rutinultraljudet i vecka 18 veta att Emil skulle komma att födas med ett av de allvarligaste och svåraste hjärtfelen man idag kan operera. Han har ett enkammarhjärta. I Emils fall betyder det att han bara har en fungerande högersida på hjärtat. Graviditetens resterande 5 månader var otroligt tuffa, för oss blivande föräldrar, för Emils stora bröder och släktingar och vänner. Vi väntade inte bara ett barn utan ett svårt hjärtsjukt barn med flertalet planerade hjärtoperationer under kommande år.

Vad vi inte riktigt förstod då, var hur tacksamma vi idag skulle vara att vi bor i just Sverige, ett land som är bland de världsledande inom barnhjärtkirurgi, eftervård och diagnostik.

Första hjärtoperationen av Emils lilla lilla valnötsstora hjärta, gjordes när han var två dagar gammal.
Nu, snart tre år senare,har han genomgått fyra öppna hjärtoperationer, en operation av diafragman, några undersökningar som också de inneburit nedsövning, regelbundna kontroller på sjukhus, vaccinationer och oräkneliga provtagningar, medicineringar, sjukgymnastik och dietistbesök. Allt som oftast med ett enormt tålamod och med sitt goda humör.
Emil är nu färdigopererad!
Han är våran superhjälte!

Hjälp Emil och alla de ca1000 barn som varje år föds med medfödda hjärtfel, genom att ge ett ekonomiskt bidrag till Emils insamlingshjärta. Pengarna går till forskning om medfödda hjärtfel, diagnostik och utveckling av behandlingsmetoder samt till stöd och aktiviteter för drabbade familjer.
Ge fler barn chansen att överleva och att om möjligt få ett friskare och lite lättare liv!

Jag börjar idag, med målet att samla in 5000 kr i Emils namn.
Häng med du också!

Stora kramar från alla oss!

Kommentarer

Topplista supportrar

Ewa Johansson 300 kr
Morbror Bengt 100 kr
Anders Hagklint 100 kr

Mina supportrar

Morbror Bengt
Jag bifogar en stor kram!
8 feb 14:54 100 kr
Anders Hagklint
Emil är bäst! *Kram* //Anders
7 feb 22:23 100 kr
Ewa Johansson 31 dec 16:31 300 kr
SMS-gåva 31 dec 10:30 100 kr
SMS-gåva 31 dec 09:08 100 kr
SMS-gåva 31 dec 01:06 100 kr
SMS-gåva 31 dec 00:57 100 kr
SMS-gåva 31 dec 00:38 100 kr

Topplista Alla Hjärtebarns Dag