Kampanj

Alla Hjärtebarns Dag

Insamlare

Jennifer Fränkel

Hjälporganisation

Hjärtebarnsfonden

Min story

Jag har utmanat mig själv! Men inte bara det – jag ska även försöka göra världen lite bättre genom att stödja Hjärtebarnsfonden. Om jag klarar av min insamling så kan väl du hjälpa till och stödja min insamling?

Tillsammans gör vi världen lite bättre!

Gravid i vecka 33 upptäcker barnmorskan att barnets hjärtljud ligger mycket högt. Jag fick åka direkt till Falusjukhus.
De upptäckte ett hjärtfel och jag blev skickad i ambulans till Uppsalasjukhus. Där fick vi träffa en barn hjärtspecialist. Innan vi visste om barnet skulle plockas ut eller inte man hade så många tankar. Man hade så mycket frågor som vi inte kunde få besvarade. Så många tårar som kom under dessa dagar, man visste inte alls hur det skulle gå. Bebisen blev kvar i magen och jag fick äta hjärtmedicin så att bebisen skulle få i sig det. Under den tiden så fick jag själv ligga inlagd på en hjärtavdelning eftersom att man inte vet hur det blir med mitt hjärta. Efter 3 dagar med medicinen så blir bebisens tillstånd bättre och hjärtljuden ligger normalt. Det visar sig att våran bebis har hjärtfelet wpw-syndrom. Nu väntar många oroliga veckor tills det är dags för bebisen att komma ut. Den 25 november hade jag tid för att sätta igång förlossningen. 25/11 23:41 föds en flicka som får namnet Elsa. Hon mår bra och vi blir inlagda på neo avdelningen där hon får medicin och blir övervakad i en vecka. Elsa är en glad, mysig tjej som har ett hjärta som slår som det ska. Nu äter Elsa själv medicinen 3 gånger per dag. Vid 4 månader ska vi trappa ut medicinen och vid 6 månader ska vi testa att vara utan. Det kommer att bli en jobbig och orolig period. Jag är nervös varje morgon jag lyssnar på hennes hjärta att jag ska upptäcka att det inte slår som det ska. Elsas hjärtfel kan växa bort och kan komma tillbaka. För oss har det hittills gått mycket bra. Men det kan vända!
Det behövs mer forskning och till det mer pengar så alla hjärtebarn får en chans. <3
Vi hoppas ni vill vara med och hjälpa till!

Det går bra att sms:a gåva
GE 50 ELSAFRÄNKEL till 72672
Det går att skänka 50,100,200 och 300kr. Det går att lämna ett kort meddelande då skriver man det med stora bokstäver efter ELSAFRÄNKEL.
Hälsningar
Jennifer, Olle, Siri och Elsa

Kommentarer

Topplista supportrar

Mina supportrar

SMS-gåva
MAMMA,PAPPA,SIRI<3
4 feb 12:18 300 kr

Topplista Alla Hjärtebarns Dag