Insamlare

Lena Lindbäck

Hjälporganisation

Barndiabetesfonden

Min story

Jag heter Lena och är mamma till 4 barn varav två drabbades av diabetes typ 1 för fem år sedan. Det är en riktigt jobbig sjukdom att leva med, mina barn måste ta ständiga blodprov för att kolla hur blodsockret ligger och minst 5 sprutor med insulin varje dag, året om. Som det nu är, är det en livslång sjukdom men min högsta önskan är att den utrotas! Men för det behövs det mer pengar till forskning.

Eftersom jag gillar att sy och pyssla har jag bestämt mig för att skänka bort saker som jag gör men samtidigt be dem som tar emot mina grejer att betala in en slant till min insamling. 92% av det som skänks i den här insamlingen går till Barndiabetesfonden, som använder sina bigrag till forskning om just typ 1 diabetes.

Jag kommer också att sälja mina grejer och samla in bidrag vid vissa evenemang, som t.ex på en hundutställning i Luleå i augusti. Samtidigt ska jag berätta lite om vad diabetes är och om den utbildning vi går med dotterns hund för att han ska bli certifierad Assistanshund och kunna hjälpa henne med sin diabetes, framför allt att känna av och meddela när hon är på väg att få för lågt blodsocker.

Så kom igen nu - hjälp mina barn och alla andra med diabetes bli friska!!!

Kommentarer

Topplista supportrar

Ola Öhman 100 kr
Ulla Öhman 100 kr

Mina supportrar

Ola Öhman
Lycka till!!!
8 apr 09:45 100 kr
Ulla Öhman
Heja Lena
7 apr 13:11 100 kr
Anonym
Ett bidrag från KG
7 apr 11:08 100 kr