Insamlare

Globala Pedagoger

Hjälporganisation

Globala Pedagoger

Min story

Insamlingsbild

SVENSK-BURKINSKA SKOLAN – MYCKET MER ÄN EN BYGGNAD

Globala Pedagogers vision är en värld med goda uppväxt- och levnadsvillkor för alla, en värld där alla har möjlighet att kunna skapa bestående positiva förändringar i sina liv och det samhälle de lever i. Det första steget för att komma närmare vår vision är uppförandet av en grund- och yrkesskola i Burkina Faso som vänder sig till utsatta grupper i samhället, främst barn och föräldrar. Det är en skola som inte bara är en byggnad med fyra väggar, utan ett utvecklingscenter där fler utsatta barn och familjer kan få stöd för att själva kunna ta sig ur svårigheter som fattigdom och utanförskap långsiktigt – inte bara för stunden. För att kunna uppfylla ett sådant stort ansvar behöver vi ditt stöd. Häng med du också! Låt oss tillsammans göra världen till en bättre plats genom att stödja alla barns självklara rättigheter till hälsa, utbildning och en trygg framtid.

SÅ KAN DU HJÄLPA TILL - BIDRA MED EN GÅVA

Klicka på 'GE GÅVA' längre upp på denna sida för att ge en engångs- eller månadsgåva med ditt kontokort. Det går också bra att swisha valfritt engångsbelopp till 1234844163. Du kan också bli månadsgivare, alternativt ge ett valfritt engångsbelopp, via din bank direkt till vårt Plusgirokonto 873216-6.

100% av din gåva, det vill säga varenda krona du ger eller samlar in, går till ändamålet och gör stor skillnad genom att inte bara ge utsatta barn och familjer hjälp för stunden, utan också de verktyg och resurser de behöver för att själva kunna övervinna sina svårigheter långsiktigt - inte bara för stunden. Vänligen att ange ditt namn och din mejladress när du ger en gåva så att vi kan hitta den och säga tack.

ÄR DU INTE REDO ATT GE EN GÅVA? HÄR KOMMER TRE OLIKA SÄTT ATT ÄNDÅ VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD

1. Du kan starta din egen välgörenhetsinsamling via länken https://goo.gl/CUvS5W för att bidra. Du bestämmer själv målet för din insamling och kan sprida den till din familj samt dina dina vänner så att de kan hjälpa dig att uppnå ditt insamlingsmål. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med att starta din egen insamling.

2. Du kan bli volontär eller gå med i vår volontärgrupp på Facebook – där kan du kommunicera med vårt team och andra volontärer samt hjälpa till att sprida ordet om vårt arbete. Där får du också uppdateringar och en titt bakom kulisserna kring arbetet med skolan – besök vår Facebookgrupp.

3. Du kan bli en välgörenhetsambassadör genom att sprida ordet om Svensk-Burkinska skolan. Det kan du göra genom att få vänner och andra att hjälpa till genom att uppmärksamma vårt arbete via din blogg, Facebook och andra former av sociala medier.

OM GLOBALA PEDAGOGER
Globala Pedagoger är en välgörenhetsorganisation bestående av ett kompetensnätverk vars välgörenhetsarbete innebär att fler utsatta barn och familjer själva kan ta sig ur fattigdom och utanförskap långsiktigt - inte bara för stunden. Detta görs genom att erbjuda stöd och coachning till målgruppen inom områdena utbildning, hälsa, arbete, miljö och personlig utveckling. Häng med du också - välkommen att bli en del av vårt förändringsarbete - i Sverige och utomlands!

Läs gärna mer om vilka vi är, vad vi gör och hur du kan bidra till vårt arbete på vår hemsida www.globalapedagoger.se.

Mer information om Svensk-Burkinska skolan och fler andra sätt på hur du kan engagera dig i vårt arbete i Sverige och utomlands hittar du på följande länk https://goo.gl/uSfi48

Kommentarer

Topplista supportrar

En gåva från Sanna 500 kr
Roland K 100 kr

Mina supportrar

Privat sponsor 25 aug 12:09 -
Roland K
SPÄNNANDE!
23 jan 13:43 100 kr
En gåva från Sanna 23 jan 12:26 500 kr