Insamlare

Anna Holmqvist

Hjälporganisation

Barndiabetesfonden

Min story

Insamlingsbild

I december fyllde jag 50 år. Det vill jag fira genom att stödja Barndiabetesfonden. Jag har valt den här organisationen eftersom jag har vänner vars barn drabbats av diabetes typ 1 och jag har fått en liten aning om vad det innebär att ens barn har en livshotande sjukdom. Ständig koll på blodsockret, ständiga vaknätter, ständigt räkna på allt som barnet äter och inte äter, parera allt som påverkar såsom hormoner, sömn, aktiviteter, roliga saker, tråkiga saker. Det som för ett friskt barn bara är en normal förkylning eller tråkig magsjuka blir livshotande. Listan är oändlig och man kan aldrig riktigt slappna av. Fondens arbete är så viktigt för forskningen om diabetes typ 1 och för att sprida kunskap om sjukdomen och jag hoppas att du kan tänka dig att skänka en gåva som ett sätt att fira tillsammans med mig. Varje litet bidrag hjälper mig att nå mitt mål. Jag har bifogat information om Barndiabetesfonden nedan.

Varje år insjuknar över 900 barn i Sverige i typ 1 diabetes och minst lika många vuxna. Barndiabetesfonden stödjer forskning vars syfte är att förebygga eller bota typ 1 diabetes hos barn, unga och vuxna. Barndiabetesfonden arbetar även med olika projekt för att öka medvetenheten om sjukdomen samt stödja de som idag är drabbade.

Barndiabetesfondens Lokalföreningar runt om i landet arbetar för att samla in pengar till fonden, och för att sprida kunskap och medvetenhet om typ 1 diabetes.

Hälsningar
Anna

Kommentarer

Topplista supportrar

Irina Levgran 200 kr

Mina supportrar

Irina Levgran 25 jan 18:27 200 kr
Anonym
Grattis på födelsedagen Anna
25 jan 18:21 100 kr
Anonym
Grattis Anna och Guds välsignelse önskar Inga-Lill och Roine
20 jan 11:33 300 kr
Rania Dahdouh 14 jan 11:59 -